PALVELUT

Palo- ja kiinteistöturvallisuuden asiantuntijapalvelut

Hyvin suunniteltua, viimeiseen asti toteutettua, palonkestävää palvelua.

Tarkastuspalvelut, huoltopalvelut, asennuspalvelut, asiantuntijapalvelut ja kunnossapito.

– Sammutinhuolto
– Väestönsuojat / väestönsuojelu
– Savunpoisto / järjestelmät
– Palokatkot
– Palo-ovet ja automatiikka
– Asiantuntijapalvelut
– Sähkötyöt
– Turva- ja merkkivalot
– Pikapalopostit
– Palovaroittimet ja järjestelmät
– Sammutusjärjestelmät
– Kiinteistöopasteet

Toimimme koko palvelukattauksellamme valtakunnallisesti.

Huoltopalvelut

vahva alan kokemus sekä tietotaito vuosikymmenien ajalta

Sammutinhuolto

Tarkastamme, huollamme ja ylläpidämme kiinteistön alkusammutuskalustoa. Lakisääteiset tarkastukset hoituvat kauttamme käsisammuttimiin, pikapaloposteihin ja muihin sammutuskalustoihin vaivattomasti ja raportoituna valtakunnallisesti.

väestönsuojat

Tarkastamme, huollamme, korjaamme, varustamme ja modernisoimme kaikki väestönsuojat aika K- luokan pienistä suojista isoihin kalliosuojiin.

Turvatekniset järjestelmät

Asennamme ja huollamme laajasti myös muita kiinteistöturvallisuuteen liittyviä turvajärjestelmiä. Oikein toimivat ja ajantasalla olevat turvajärjestelmät ovat iso osa kokonaisturvallisuudesta ja luovat esimerkiksi perustan työpaikan turvallisuuskulttuurille.

Savunpoisto

Tarkastamme, huollamme, asennamme ja ylläpidämme savunpoistojärjestelmät rautaisella ammattitaidolla.

Turva- ja merkkivalojärjestelmät

Turva- ja merkkivalojärjestelmät luovat edellytykset turvalliseen ja nopeaan kiinteistöstä poistumiseen silloin kun kyseessä on esimerkiksi tulipalo tai jokin muu poistumista vaativa tilanne.

Asennuspalvelut

Huollon käsivarastot, paikalliset asentajat, sekä saumattomasti toimiva logistiikka takaavat kustannustehokkaat asennus- ja materiaalitoimitukset kaikkialle Suomeen.

Palokatkot

KT Paloturvapalvelut Oy on yhteistyökumppaninne palo-osastoinnin maailmassa. Suoritamme ammattitaidolla kaiken tyyppiset palo-osastointikorjaukset yksittäisistä palokatkoista aina suurempiin palo-osastointikorjauksiin.

Sähkötyöt

Toteutamme asiakaslähtöisesti erilaiset sähköasennus-, -urakointityöt rautaisella ammattitaidolla. Yksittäisten töiden ohella teemme myös kokonaisvaltaista sähköurakointia Suomen laajuudella. Kauttamme saat kaikki tarvittavat sähkötyöt asennuksineen.

Turvatekniikka

Asennamme turvatekniikkaa ”avaimet käteen” periaattella sekä modernisoimme vanhaa koko Suomen laajuudella. Olemme erikoistuneet esimerkiksi savunpoistojärjestelmien, turva- ja merkkivalojärjestelmien, palovaroitinjärjestelmien sekä erilaisen sammutusjärjestelmien ja tilasuojausjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen.

Kiinteistöopasteet ja kilvet

Kiinteistöopasteet palvelevat oikein asennettuna ja mitoitettuna nopeasti ja tehokkaasti kiinteistön käyttäjiä, vieraita, sidosryhmiä ja viranomaisia. Opasteet ja kilvet opastavat mm. alkusammuttimien paikkoja, ensiapupisteitä, poistumisreittejä, turvatekniikan keskuksien sijainteja sekä ilmoittavat kiinteistön muista turvallisuuuteen liittyvistä asioista.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme paloturvallisuuden ja kiinteistöturvallisuuden kokonaisvaltaista palvelua asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Turvasuunnitelmat

Toteutamme erilaisia turvasuunnitelmia taloyhtiöille, kiinteistöille, yritykselle sekä julkisen hallinnon puolelle tarpeen mukaan. Yleisimpiä turvasuunnitelmia ovat pelastussuunnitelmat, poistumisturvallisuusselvitykset ja poistumissuunnitelmat turvallisuusorganisaatin tueksi.

Turvallisuuden elinkaari

Arvioimme kiinteistön ja yritysten olemassa olevien turvalaitteistojen elinkaarikustannuksia tilaajille, sekä teemme suunnitelmat niiden lakisääteiselle ylläpidolle. Tuotamme tilaajalle tietoa laitteistojen nykytilasta ja tulevista kustannuksista päätöksen tekoa ja budjetointia varten. Palveluun kuuluu myös kiinteistön paloturvallisuuden sekä väestönsuojan osalta kattava paketti tietoa.

Poistumisharjoitukset

Toteutamme kiinteistön ja yritysten poistumisharjoituksia asiantuntijapalveluna Suomen laajuudella. Ennen poistumisharjoitusta kiinteistön tai työpaikan henkilökunta koulutetaan tarvittaessa poistumaan sekä ohjeistus laaditaan tai päivitetään vastaamaan nykyistä tarvetta.

Kerro mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa.