SAMMUTINHUOLTO

SAMMUTINHUOLTO

Tarkastamme, huollamme ja ylläpidämme kiinteistön alkusammutuskalustoa valtakunnallisesti. Lakisääteiset tarkastukset hoituvat kauttamme käsisammuttimiin, pikapaloposteihin ja muihin sammutuskalustoihin vaivattomasti ja raportoituna valtakunnallisesti. Huoltajillamme on vuosien kokemus sekä koulutus työhön.

Alkusammutuskalustoon kuuluu yleensä käsisammuttimia, paloposteja ja pikapaloposteja, sammutuspeitteitä sekä joissain tapauksissa sankoruiskuja ja muita erikoissammuttimia kuten mm. litiumakkupalosammuttimia tai rasvapalosammuttimia. Sammuttimiin tutustunut henkilö voi alkusammutuskalustoa käyttäen sammuttaa tulipalon alut, rajata paloa tai tilanteesta riippuen tukahduttaa paloa ja näin estää paloa leviämästä ennen paloviranomaisten saapumista. Alkusammutuskalustoa koskee erilaiset kunnossapitovelvollisuudet niin lainsäädännön kuin valmistajien huolto- ja kunnossapito-ohjeidenkin osalta. Käsisammuttimien toimintakunto on tarkastettava sen sijoituspaikasta riippuen vähintään kerran kahdessa vuodessa. Pikapalopostit tarkastetaan kerran vuodessa ja koeponnistus tulee suorittaa viiden (5) vuoden välein.

Sammutinhuoltomme noudattaa alkusammuttimien huolto- ja asennustehtävissä aina olemassa olevia standardeja ja lainsäädäntöä. Palopostien ja pikapalopostien osalta tarkastuksissa ja huolloissa noudatetaan eurooppalaista standardia SFS-EN 671-3.

Toimitamme ja mitoitamme myös alkusammutuskaluston tarvittaessa uusiin kiinteistöihin ja lisäämme tarvittaessa vanhempiin kohteisiin. Asennuspalvelu kiinnittää sammuttimet oikeille paikoille sekä lisäävät tarvittavat opastukset. Tämän jälkeen kalusto siirtyy haluttaessa vuosihuoltomme piiriin.

Tietoa käsisammuttimista Tukesin sivuilla: Käsisammuttimet – Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Litiumakkupalon sammuttaminen on aina haastavaa, jopa hengenvaarallista. Tarjoamme aina yli 6 litran litiumioniakkupaloon tarkoitetun sammuttimen oston yhteydessä koulutuksen sammuttimen käyttöön sekä riskien tunnistamiseen. Meiltä saa siis täyden palvelun sekä Litiumioniakkupaloihin tarkoitetut alkusammuttimet, kysy lisää asiantuntevasta myynnistämme! info@paloturvapalvelut.fi tietoa TUKES-sivuilla Tukes Litiumioniakkupaloihin markkinoitavat sammuttimet – Tukes Litiumioniakkupaloihin tarkoitetut käsisammuttimet – Riskit ja haasteet !

Yksityiset ja yritykset: Sammuttimen voit myös tuoda tarkastettavaksi toimipisteeseemme Tuusulaan, varmista aina ensin, että olemme paikalla. Sammutinhuoltoa ja tarkastuksia suoritamme valtakunnallisesti. Palvelevasta vaihteestamme kannattaa aina kysyä paikallinen saatavuus sekä toimitusaika. Yksityisiä palvelemme toistaiseksi vain Tuusulan sammutinhuoltotoimipisteessämme. Yksityisten suuremmat sammutinmäärät yli 10 kpl voidaan käydä tarkastamassa tilauksesta Uudenmaan alueella Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Sipoossa, Nurmijärvellä sekä muissa ympäryskunnissa.

KT Paloturvapalvelut Oy:n sammutintarkastajien huoltokalustoa kohteella uusia sammuttimia asentamassa!

SAMMUTINHUOLTO

Palveluumme kuuluu:

  • Käsisammuttimien tarkastus, huolto ja toimitus
  • Pikapalopostien tarkastus, painekokeet, huolto ja toimitus
  • Erikoissammuttimien tarkastus, huolto ja toimitus
  • Kiinteistökartoitukset ja alkusammutuskaluston mitoitus
  • Sammutinkaaviot
  • Dokumentointi ja raportointi

email: info@paloturvapalvelut.fi

vaihde: 010 274 2180