MEISTÄ

Laadukkaat turvallisuusratkaisut

Etsitkö pitkäaikaista ja luotettavaa yhteistyökumppania jolle jokainen asiakas on yhtä tärkeä? Tarjoamme palonkestävää palveluamme valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä.

Olemme täyttäneet vuodesta 2017 asiakkaidemme turvallisuustarpeet Suomessa.

Olemme tuottaneet vuodesta 2017 turvallisuuden asennus- ja huoltopalveluja sekä asiantuntijapalveluja taloyhtiöille, kiinteistöille, yrityksille, kaupungeille ja julkishallinnolle. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. 

Vastaamme tarpeisiin aina monipuolisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Palvelukonseptimme pohjana toimii ammattitaitoisen henkilökunnan kymmenien vuosien kokemus palo- ja turvallisuusalan sekä turvallisuustekniikan eri osa-alueilta.

Oletteko huomanneet, että nykypäivän globaalissa markkinaympäristössä pienet ja keskisuuret yritykset vaihtavat omistuspohjaa säännöllisin väliajoin suomalaisilta pienyrittäjiltä ulkomaisiin sijoitus- ja pääomayhtiöihin?   Globalisaatio ei sinänsä ole aina huonokaan asia, mutta Meille KT Paloturvapalvelut Oy:ssä on sydämen asia olla 100% kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia ja edistää osaltaan kotimaisen paloturvallisuusalan kehitystä parempaan huomiseen. Näemme, että suomalainen kiinteistökanta on kaikkinensa laadukasta ja hyvin hoidettua, jonka vuoksi se vaatii laadukkaita ratkaisuja sekä asiantuntevaa toteutusta.

”Tarjoamme henkilökohtaista ja kohdennettua palvelua kokonaisvaltaisesti palo- ja kiinteistöturvallisuuden sektorilla, ammattitaidolla ja pitkällä alan kokemuksella – kotimaisesti.”

-Pertti Kekkonen, tekninen johtaja, KT Paloturvapalvelut Oy   (paloturvallisuuden parissa vuodesta 1986)

Voimmeko palvella?

Palveluita numeroina

0 +
Tarkastettua sammutinta
0 +
Tarkastettua väestönsuojaa
0 +
Tyytyväistä asiakasta

Asiakkaan tarpeet ovat etusijalla. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä ratkaisemaan haasteet niin asennuksen kuin asiantuntijapalveluidenkin osalta. 

MONIPUOLISET PALVELUT

Palo- ja kiinteistöturvallisuuteen liittyvät asennus- ja huoltopalvelut saman katon alta. Kiinteistökokonaisuuksiin kuuluu usein monia määrävälein suoritettavia erilaisia asioita, me varmistamme, että saat palvelut saman katon alta murehtimatta laadusta ja kustannuksista. Pidämme teidät aina ajan tasalla missä mennään ja tiedät saavasi laadukasta työn jälkeä sekä vastinetta työstä maksetulle kustannukselle!

 

TAKAAMME LAADUN

Työllämme on aina laatutakuu ja tärkein kiitos meille on tyytyväinen asiakas.   Työmme laatu tulee rautaisen turvallisuusalan kokemuksen myötä, jota on jalostettu lukuisilla eri koulutuksilla, sertifikaateilla sekä yrityksen perehdytysjaksoilla. Teemme tiivistä yhteistyötä tehtaiden ja maahantuojien kanssa sekä kouluttaudumme, jotta tunnemme aina parhaiten asentamamme tuotteen. Olemme Tilaajavastuun Luotettava Kumppani jäsenyritys ja toimintamme on läpinäkyvää. KT Paloturvapalvelut Oy on AAA- luottoluokituksen yritys (24.3.2020).

Monipuoliset palvelut vaativat koulutusta ja asentajan kädenjälki syntyy ihmisestä.                            Me KT Paloturvapalveluissa emme piirrä työn laatua kaavioihin tai tee niistä powerpointtia esitettäväksi. Työmme laatu näkyy siellä missä olemme juuri olleet! 

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.​