MEISTÄ

Laadukkaat turvallisuusratkaisut

Etsitkö pitkäaikaista ja luotettavaa yhteistyökumppania jolle jokainen asiakas on yhtä tärkeä? Tarjoamme palonkestävää palveluamme valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä.

Olemme täyttäneet vuodesta 2017 asiakkaidemme turvallisuustarpeet Suomessa.

Olemme tuottaneet vuodesta 2017 turvallisuuden asennus- ja huoltopalveluja sekä asiantuntijapalveluja taloyhtiöille, kiinteistöille, yrityksille, kaupungeille ja julkishallinnolle. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. 

Vastaamme tarpeisiin aina monipuolisilla ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Palvelukonseptimme pohjana toimii ammattitaitoisen henkilökunnan kymmenien vuosien kokemus palo- ja turvallisuusalan sekä turvallisuustekniikan eri osa-alueilta.

Näemme, että suomalainen kiinteistökanta on kaikkinensa laadukasta ja hyvin hoidettua, jonka vuoksi se vaatii laadukkaita ratkaisuja sekä asiantuntevaa toteutusta.

Turvatekniikankin laitteisiin ja järjestelmiin kohdistuu usein vieläkin paljon korjausvelkaa kun asioita on hoidettu vuosia hieman sinne päin. Meille on tärkeää olla asiakkaamme kumppani suunnitelmallisuudessa, priorisoinnissa sekä budjetoinnissa elinkaarikustannusten arviointimme kautta.

”Tarjoamme henkilökohtaista ja kohdennettua palvelua kokonaisvaltaisesti palo- ja kiinteistöturvallisuuden sektorilla, ammattitaidolla ja pitkällä alan kokemuksella – kotimaisesti.”

-Pertti Kekkonen, tekninen johtaja, KT Paloturvapalvelut Oy   (paloturvallisuuden parissa vuodesta 1986)

Voimmeko palvella?

Palveluita numeroina

Tarkastettua sammutinta
0 +
Tarkastettua väestönsuojaa
0 +
Tyytyväistä asiakasta
0 +

Asiakkaan tarpeet ovat etusijalla. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä ratkaisemaan haasteet niin asennuksen kuin asiantuntijapalveluidenkin osalta. 

MONIPUOLISET PALVELUT

Palo- ja kiinteistöturvallisuuteen liittyvät asennus- ja huoltopalvelut saman katon alta. Kiinteistökokonaisuuksiin kuuluu usein monia määrävälein suoritettavia erilaisia asioita, me varmistamme, että saat palvelut saman katon alta murehtimatta laadusta ja kustannuksista. Pidämme teidät aina ajan tasalla missä mennään ja tiedät saavasi laadukasta työn jälkeä sekä vastinetta työstä maksetulle kustannukselle!

 

TAKAAMME LAADUN

Työllämme on aina laatutakuu ja tärkein kiitos meille on tyytyväinen asiakas.   Työmme laatu tulee rautaisen turvallisuusalan kokemuksen myötä, jota on jalostettu lukuisilla eri koulutuksilla, sertifikaateilla sekä yrityksen perehdytysjaksoilla. Teemme tiivistä yhteistyötä tehtaiden ja maahantuojien kanssa sekä kouluttaudumme, jotta tunnemme aina parhaiten asentamamme tuotteen. Olemme Tilaajavastuun Luotettava Kumppani jäsenyritys ja toimintamme on läpinäkyvää. KT Paloturvapalvelut Oy on AAA- luottoluokituksen yritys.

Monipuoliset palvelut vaativat koulutusta ja asentajan kädenjälki syntyy ihmisestä.                            Me KT Paloturvapalveluissa emme piirrä työn laatua kaavioihin tai tee niistä powerpointtia esitettäväksi. Työmme laatu näkyy siellä missä olemme juuri olleet! 

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.​