Case Pelastusopisto

Väestönsuojien viestiyhteydet ”CASE: PELASTUSOPISTO”

 

 ”Tähän mennessä 2020 olemme asentaneet yli 100 KT GSM – järjestelmää”

-Pertti Kekkonen, tekninen johtaja

Me KT Paloturvapalvelut Oy:ssä aloimme alkuvuodesta 2017 kehittelemään järjestelmää, joka olisi nykyaikainen edelläkävijä, kustannustehokas sekä ehdottoman toimintavarma, näin tuotekehityksen ja lukuisien komponenttien aktiivisen kenttätestaukset tuloksena syntyi valmis tuote – KT GSM – väestönsuojien viestiyhteyslaite.

 

Pelastusopistolle Kuopioon asennettiin KT Gsm -viestintäyhteyslaite syksyllä 2020 koulutuskäyttöön opetuksen havainnollistamisvälineeksi.

Pelastusopisto on valtakunnallinen turvallisuusalan koulutuskeskus, joka järjestää pelastustoimen ja hätäkeskuksen ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta, varautumiskoulutusta sekä kansainvälisen pelastustoiminnan tehtäviin valmentavaa koulutusta.

Pelastusopiston vanhempi opettaja, tiiminvetäjä Jani Jämsä totesi tyytyväisenä KT GSM -laitteen olevan ”yksinkertainen asentaa ja käyttää, sekä hyvillä ohjeilla varustettu”.

Jämsä koki myös, että ”laitteen akkukäyttömahdollisuus oli plussaa, sillä laitteen pystyy kytkemään mihinkä tahansa akkuun”. Hän totesi myös KT Paloturvapalvelut Oy:n palvelun olleen ”hyvää, mutkatonta ja joustavaa”.

 

GSM-viestintälaitteiden tärkeys ja välttämättömyys väestönsuojantiloissa kasvaa nyt ja tulevaisuudessa. Viime vuoden alussa Mikrobitti uutisoi Telia Finland Oy:n lakkauttavan lankapuhelinpalveluiden tarjoamisen ja korvaamaan ne nykyaikaisemmilla vaihtoehtoilla. 

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/lankapuhelinliittymien-sulkeminen-alkoi-nain-saman-numeron-kayttamista-voi-jatkaa/684877d2-498e-47ec-801e-ceb52938c254

 

KT Paloturvapalvelut Oy valmistaa tuotteen omissa tuotantotiloissa Tuusulan Ristikivessä tarkkaan valituista komponenteista.

Tuote on suunniteltu helppokäyttöiseksi, toimintavarmaksi sekä asennusystävälliseksi.

Toisin kuin kalliit kuukausiveloitteiset kiinteät lankapuhelinliittymät, KT GSM on kuukausimaksuton ja täysin huoltovapaa. Jokainen järjestelmä sinetöidään KT Paloturvapalvelut Oy:n sarjanumeroidulla sinetillä.

 

 

Lisää tietoa aiheesta / tilaukset: info@paloturvapalvelut.fi, p. 010 274 2180