TURVA- JA MERKKIVALOT

TURVA- JA MERKKIVALOJÄRJESTELMÄT

Turva- ja merkkivalojärjestelmät luovat edellytykset turvalliseen ja nopeaan kiinteistöstä poistumiseen silloin kun kyseessä on esimerkiksi tulipalo tai jokin muu poistumista vaativa tilanne. Järjestelmä opastaa aina kahdelle toisistaan riippumattomille poistumistielle. Suomessa olemassa oleva laki sekä valmistajan ohjeet vaativat järjestelmän ylläpitoa sekä testausta ajoittain riippuen mallista.

Kiinteistön turvavalaistuksen on tarkoitus varmistaa kiinteistössä, että sopiva valaistus esimerkiksi kiinteistön poistumis- ja hyökkäysreiteille on toteutettu sopivaksi ajaksi mikäli normaali sähkönsyöttö häiriintyy.

Turva- ja merkkivalojärjestelmät tulee tarkastaa ja koestaa ohjeistuksen mukaisesti vähintään neljä kertaa vuodessa. Tämän hoitaa tyypillisesti kiinteistön huoltomies tai huoltoyhtiö. Tarvittaessa tarkastuspalvelun saa meiltä. Vuositasolla ohjauskeskukselle ja järjestelmälle kokonaisuudessaan on tehtävä vuosi- tai määräaikaishuolto järjestelmän tyypistä riippuen. Nämä huoltotehtävät ovat laajempi huolto- ja ylläpitotoimenpide jossa mitataan mm. virtapiirit, varokkeet, yksiköt, valolähteet, varakäyntiakuston kapasiteetti sekä merkitään tehdyt toimenpiteet huolto- ja kunnossapito-ohjeen mukaisesti huoltokirjaan.

Uusien järjestelmien asennuksessa käytämme nykyaikaista led-tekniikalla toimivia valaisimia sekä hyvän elinkaaren omaavia keskuksia.

Turva- ja merkkivalojärjestelmät

Palveluumme kuuluu:

  • Uuden järjestelmän suunnittelu ja asennus
  • Vanhan järjestelmän modernisointi
  • Kuukausittaiset tarkastukset
  • Määräaikaistarkastukset
  • Toimitus, asennus- ja huoltotehtävät

email: info@paloturvapalvelut.fi

vaihde: 010 274 2180